مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: برداشت کنجد از نیمه دوم مهرماه آغاز و تا نیمه دوم آذرماه ادامه دارد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان خنج، علی علی پور با بیان اینکه میانگین عملکرد مزارع کنجد 1تن در هکتار است، تصریح کرد: برداشت کنجد از 1250 هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان آغاز شده است که پیش بینی می شود از این میزان سطح زیر کشت، بیش از 1500 تن محصول برداشت و روانه بازار شود.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه ارقام کشت شده در این شهرستان از نوع داراب، دشتستان و محلی است، اظهار کرد: دانه روغنی کنجد یکی از محصولات اصلی کشاورزی این شهرستان است که کار برداشت این محصول در سالیان گذشته به صورت سنتی انجام می گرفت که برای کشاورزان هزینه بر بود، خوشبختانه در سال زراعی جاری برداشت به صورت مکانیزه انجام می شود که این خود باعث کاهش هزینه تولید می شود.
علی پور افزود؛ نیاز آبی کم و مقاوم بودن این محصول در برابر شرایط خشکی از مهم ترین ویژگی های این محصول صنعتی می باشد.
نظر خود را اضافه کنید.